NEWS

GreenBau Tehnologie – viziteaza standul A2 din cadrul targului IDENTICOM4!

 SAVE THE DATE 
În 02-04 octombrie, ne vedem la Targul de Industrie si Tehnologie #IDENTICOM4 din Cluj-Napoca!

GreenBau Tehnologie S.R.L este distribuitorul exclusiv în România al întregii game de mașini-unelte OKUMA, Cincom Citizen, Brother, Hedelius, Okamoto, constând din strunguri orizontale și verticale, centre de prelucrare orizontale și verticale, strunguri multifuncționale, mașini cu frezare, mașini de rectificat și automatizări industriale conexe cum ar fi alimentatoare de bare, gantry loader, roboți industriali Kawasaki, ABB chiar și roboți colaborativi Hanwha Robotics, din noua generație.
În 15 ani de activitate, GreenBau Tehnologie, a reusit să implementeze un întreg sistem industrial, astfel compania ajunge în 2016 cu 100% maşini utilaje conectate via internet pentru monitorizare și mentenanță sau instruire asistată, lucru care este unic pe piaţa din România. Aceasta face ca utilajele să fie conectate într-un sistem complet de la instalare, instruire, suport tehnic, service pre și post garanție. Două centre de instruire dotate de compania GreenBau sunt active în Universitățile tehnice din București și Iași. Lucrurile nu se opresc aici, automatizarea și industria 4.0 sau digititalizarea producției sunt următoarele salturi tehnologice care pot aduce la o mai buna competivitate a industriei românești în Europa.
Viziunea lor este să fie partenerul fiabil de fabricație pe termen lung a companiilor industriale moderne din România și din străinătate și să contribuie substanțial la dezvoltarea industriilor inovatoare și cu valoare adăugată mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *