NEWS

Promelek&Weidmüller – viziteaza standul A14 din cadrul targului IDENTICOM4!

 SAVE THE DATE 
În 02-04 octombrie, ne vedem la Targul de Industrie si Tehnologie #IDENTICOM4 din Cluj-Napoca.

Grupul Weidmüller, lider pe piața internațională în domeniul conectivității industriale și al automatizării, a transformat acum un an reprezentanța din România într-o companie de grup cu denumirea de “Weidmueller SRL”.

Noua companie fondată, susține și continuă strategia de dezvoltare pe care o are compania Weidmüller față de piețele din Europa de Est.

În perioada 2-4 octombrie 2019, Weidmüller participă împreună cu Promelek XXI la Târgul de Industrie și Tehnologie IDENTICOM4!

Multe companii au deja cunoștințe de bază despre aplicațiile “Industrial Internet of Things” neavând, totuși, deprinderile necesare pentru a le implementa independent. Datele sunt achiziționate și arhivate, însă nu sunt utilizate ulterior pentru un scop precis.

Weidmüller ajută companiile să descopere potențialul individual al aplicațiilor IIoT, dezvoltând soluții personalizate pe nevoi și integrate cu succes în structurile existente. Îmbunătățirea eficientă generală a unui echipament sau generarea automată a rapoartelor de consum energetic sunt doar câteva exemple.

Achiziționați, întelegeți și utilizați datele cu soluțiile IIoT Weidmüller.

Vă așteptăm la standul Weidmüller&Promelek pentru a vă prezenta noutățile din domeniu și pentru a găsi împreună cele mai bune soluții pentru afacerea dumneavoastră!

https://www.youtube.com/watch?v=RRimVZhGIMc#action=share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *