NEWS

NovaGrup – viziteaza standul A57 din cadrul targului IDENTICOM4!

 SAVE THE DATE 
În 02-04 octombrie, ne vedem la Targul de Industrie si Tehnologie #IDENTICOM4 din Cluj-Napoca.

Grupul roman de firme NOVA s-a infiintat in anul 1994, fiind o afacere de familie, localizat in Cugir, un oras cu traditie in industrie din zona de centru-vest a Romaniei.

Principalele lor activitati au fost dedicate de la inceput mecanicii fine si producerii de roti dintate. Complexitatea produselor si serviciilor furnizate de Nova a atins in ultimii ani un nivel ridicat, datorita grijii lor permanente de a evolua si de fi actuali in tot ceea ce fac. Asadar, in prezent NOVA detine o hala de productie moderna, echipata cu utilaje moderne si centre de prelucrare, in care activeaza oameni instruiti si dedicati, toate conectate de procese atestate ISO 9001.

Grija lor pentru imbunatatirea continua a fost determinata de catre cerintele tot mai ridicate ale clientilor lor; astfel, au inceput cu producerea de componente, pe urma subansamble si in final ansamble, toate dupa documentatia clientului.

Din 2008, obiectivele lor strategice implica dezvoltarea produselor proprii, realizate sub brandul NOVA dupa documentatie proprie. Astfel, au fost alocate resurse pentru activitati de cercetare si pentru dezvoltarea de produse. Ca o consecinta a eforturilor lor, NOVA produce in prezent portscule antrenate si fixe pentru strunguri CNC si menghine pentru freze CNC.

Dedicati evolutiei, isi propun pentru viitor sa dezvolte afacerea prin a largi gama de sisteme de prindere produse de NOVA.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *