NEWS

DronShop – viziteaza standul DronShop intre 02-04 Octombrie la BT Arena Cluj!

 SAVE THE DATE 
În 02-04 octombrie, ne vedem la Targul de Industrie si Tehnologie #IDENTICOM4 din Cluj-Napoca.

DRON TECHNOLOGY SRL, DronShop, este singurul magazin Dedicat DJI din Romania. DJI produce dronele cele mai avansate, pentru toate domeniile de pe piata. Drone pentru filmat, topografie, sisteme complete pentru agricultura inteligenta si drone industriale cu camere dedicate pentru verificari de temperaturi, sisteme de detectare a gazelor etc.

Magazinul lor fiind si un showroom, sunt prezentate dronele produsele de la DJI si pot fi si incercate. Accesorii de la PolarPro, PGYTECH si DJI sunt disponibile pentru aceste drone.

Dronele cu care se vor prezenta la eveniment:

Inspire 2
Drona este cea mai rapid si cel mai avansat model pentru filmare. Avand mai multe optiuni de camera stabilizate pe gimbal pe 3 axe este cea mai buna alegere pentru cei care vor sa creeze filme impresionante.

Matrice 600 Pro
Drona este proiecata pentru filmari profesionale avand optiune de a monta un sistem de stabilizare Ronin, pe care se pot monta diferite camere de filmat de inalta calitate, ca RED, ARRI etc. Greutatea care poate fi ridicata de modelul Matrice 600 este de 9 kg, greutatea completa fiind astfel de 15 kg.

Matrice 200 V2
Matrice 200 v2 este modelul cel mai nou si cel mai avansat din gama indistriala. Drona este rezistent la apa, adica poate fi utilizata in ploaie, bateriile au sistem de incalzire integrate, astfel poate fi utilizata pana la -20 de grade in siguranta.

Mavic 2 Enterprise Zoom si DUAL
Cele doua drone sunt destinate utilizarii industrial. Dronele sunt pliabile si usor de transport. Mavic 2 Enterprise Zoom este echipata cu o camera cu Zoom optic, accesorii destinate pentru operatiuni de salvari. Mavic 2 Dual este echipata cu o camera duala, un sensor pentru filmat de 1 / 2.3, 12MP, filmare la 4K, si un senzor termic de la FLIR.

Phantom 4 RTK
Phantom 4 RTK este destinate industriei topografice, prin sistemul RTK de inalta precizie si optiunea de baza RTK pentru masuraturi exacte. Este echipata cu o camera de 20 de megapixeli, sensor de 1 inci, pentru fotografii de inalta calitate, necesare pentu topografi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *