NEWS

MB Trading – viziteaza standul A10 din cadrul targului IDENTICOM4

 SAVE THE DATE 
În 02-04 octombrie, ne vedem la Targul de Industrie si Tehnologie #IDENTICOM4 din Cluj-Napoca.

Infiintata in 2007, firma MB TRADING ofera in Romania masini, tehnologii si consultanta, fiind specializată în rezolvarea problemelor de spălare / degresare / uscare a pieselor şi a ambalajelor acestora, de debavurare şi finisare a pieselor, de tratare a apelor industriale, de prelucrare şi transport a şpanului şi în vânzarea maşinilor şi instalaţiilor corespunzatoare.
Programul larg de maşini, accesorii şi tehnologii ne permite sa fim ofertanţi de soluţii complete, rezolvând astfel integral probleme tehnice din domeniul industrial. Faptul ca reprezentăm firme germane de vârf la nivel mondial este un argument important al calităţii maşinilor şi soluţiilor tehnice oferite.
Programul de maşini este completat de activităţi de consultanţă, service, mentenanţă, punere în funcţiune sau vinzare de piese de schimb şi consumabile.
Experienţa de peste 20 ani la nivel european, referinţele de marcă, know-how-ul în toate domeniile amintite, sprijinul direct, la faţa locului, din partea noastră şi a firmelor producătoare, tehnologia şi maşinile de vârf la nivel mondial şi nu în ultimul rând competenţa sunt argumentele noastre principale.

MB TRADING reprezintă în România firme de renume din Germania şi Cehia, si anume:

ARP GmbH & Co.KG
ATL Anlagentechnik Luhden GmbH
Elma GmbH & Co. KG,
EVT Eiberger Verfahrenstechnik GmbH,
GEORG RENDER GmbH
Höckh Metall-Reinigungsanlagen GmbH,
KMU LOFT Cleanwater GmbH
Kögel Reinigungstechnik
MAFAC – E. Schwarz GmbH & Co. KG
NERKON s.r.o.
Paul AUER GmbH
RUMP STRAHLANLAGEN GmbH & Co. KG
Spaleck Oberflächentechnik GmbH & Co. KG
Stoba Sondermaschinen GmbH

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *