NEWS

Salus Controls – viziteaza standul A70 din cadrul targului IDENTICOM4

 SAVE THE DATE 
În 02-04 octombrie, ne vedem la Targul de Industrie si Tehnologie #IDENTICOM4 din Cluj-Napoca!

Încălzirea în locuință este importantă pentru oricine alege să își instaleze sisteme performante de ultimă generație, care reușesc să suplinească efortul de măsurare și de distribuție de căldură în casă.

SALUS Controls Romania pune la dispoziție sisteme de automatizare ale încălzirii de tip clasic (termostate programabile, digitale, controllere, pompe de căldură etc) sau inteligente (controlate prin aplicație) care pot fi adaptate în funcție de preferințe și mai ales, acestea pot fi extinse.
Brand-ul lor este unul de nișă pe piața sistemelor termice și automatizării controlului inteligent. De peste 15 ani livreaza produse și servicii de cea mai înaltă calitate pe piețele comerciale, industriale și de consum din Asia, prin Europa și America de Nord.

Pe măsură ce tehnologia avansează, multe dispozitive devin wireless, aducând visul unei case complet automatizate mai aproape de realitate. SALUS Smart Home Range permite controlul locuinței de oriunde, folosind smartphone-ul, tableta sau PC-ul. Prin controlul individual al temperaturii camerelor, programarea și controlul aparatelor electrice sau monitorizarea ușilor și ferestrelor, aveți confort și securitate într-un sistem intuitiv și simplu de instalat.

Sistemul Salus Smart Home oferă posibilitatea de a controla în mod avansat o gamă diversificată de echipamente de încălzire sau răcire, cum ar fi radiatoare, încălzire prin pardoseală, ventiloconvectoare sau încălzire electrică.În acest sistem se pot conecta termostate inteligente, butoane inteligente, prize inteligente sau relee electrice. Cu ajutorul releelor se poate controla și monitoriza consumul echipamentelor electrice. Gradul de siguranță al locuinței crește prin intermediul senzorilor pentru uși/ferestre, detectoarelor de fum și senzorilor de inundație.

Just Ask Alexa.
‘Alexa, turn on Kitchen light’ – E atât de simplu!

O parte din sistemele Salus Smart Home sunt compatibile cu Amazon Alexa ceea ce face utilizarea dispozitivelor și mai plăcută și rapidă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *