NEWS

Kaysser – viziteaza standul A65 din cadrul targului IDENTICOM4

 SAVE THE DATE 
În 02-04 octombrie, ne vedem la Targul de Industrie si Tehnologie #IDENTICOM4 din Cluj-Napoca.

De acum şi în România,
Piese metalice taiate laser pot fi calculate şi comandate online!
Cu ajutorul portalului online dezvoltat cu succes în anul 2010 în Germania, în prezent pot fi calculate şi comandate direct şi în România, la adresa www.laserparts4you.ro, piese tăiate cu laser individuale din metal. Iar acest demers poate fi realizat în numai câţiva paşi, 24 de ore din 24, 365 de zile pe an– rapid, avantajos, fiabil!

Presiunea termenelor, războiul preţurilor şi cerinţele ridicate cu privire la calitate definesc în prezent în principal activitatea profesională cotidiană. Internetul este utilizat într-o pondere tot mai ridicată în scop de informare, precum şi pentru achiziţionarea rapidă a produselor şi serviciilor.

În spatele Laserparts4you se află un sistem care se bazează pe tehnologia de ultimă generaţie, care asociază în mod inteligent soluţiile software, hardware şi serviciile.
Întreaga procedură de formulare a comenzilor, de la redactarea ofertei, la acceptarea comenzii şi tăierii până la livrare, este realizată în condiţii de siguranţă a proceselor şi de fiabilitate. Piesele individuale tăiate cu laser pot fi achiziţionate – de la prototip până la produsul de serie – din tablă de oţel, oţel inoxidabil şi aluminiu, cu diferite variante de grosime.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *