NEWS

Thowald Ice Cleaning – viziteaza standul A61 din cadrul targului IDENTICOM4

 SAVE THE DATE 
În 02-04 octombrie, ne vedem la Targul de Industrie si Tehnologie #IDENTICOM4 din Cluj-Napoca!

THOWALD ICE CLEANING SRL este o companie specializată în vânzarea utilajelor de sablare cu gheață carbonică, a liniilor de producție de gheață carbonică și a altor produse conexe. De asemenea, societatea execută lucrări de curățare industrială cu gheață carbonică.
Managementul lor a colaborat de-a lungul timpului cu diferiți producători internaționali de utilaje și are o experiență de peste 15 ani în domeniul sablării cu gheață carbonică.
În 2018 compania a devenit dealer autorizat COLD JET, liderul mondial pe piața de profil, cu cele mai fiabile și robuste utilaje de sablare cu gheață carbonică și cele mai performante linii de producție de gheață carbonică.
Anul aceasta, THOWALD ICE CLEANING va prezenta în premieră în Romania cel mai nou utilaj de sablare cu gheață carbonică, the new PCS 60, marca COLD JET.
În exclusivitate în România, THOWALD ICE CLEANING prezintă un sistem robotizat de curățare a conductelor, folosind tehnologia JETTY-ROBOT, cea mai eficientă metodă ecologică şi non-abrazivă pentru mentenanţa şi curăţarea tubulaturii. Acest robot îndepărtează depunerile și contaminările prin sablare cu gheață carbonică, rezidurile fiind eliminate prin sistemele de aspirare. În paralel, robotul înregistrează cu o cameră video procesul de curățare în interiorul tubulaturii și filmarea i se predă clientului, ca documentație a lucrării.
( Diametru : minim 210 mm , maximum 1600 mm , rotund sau rectangular )
Vă așteptăm să ne vizitati la standul nostru 60/61 , în cadrul expozitiei Identicom 4.0, pentru a vedea avantajele oferite de cele mai noi și avansate tehologii în domeniul de sablare cu gheață carbonică.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *