NEWS

Oviso Robotics – viziteaza standul A6 din cadrul targului IDENTICOM4 !

 SAVE THE DATE 
În 02-04 octombrie, ne vedem la Targul de Industrie si Tehnologie #IDENTICOM4 din Cluj-Napoca.

Oviso Robotics este o companie furnizoare de tehnologie în domeniul roboticii care dezvoltă soluții robotice complexe. Misiunea companiei este să aducă automatizarea robotizată la cel mai înalt nivel tehnologic și accesibil în toate industriile. OVISO Robotics este „Certified System Integrator” Universal Robots cu vastă experiență în integrarea de roboți și automatizări.
OVISO Robotics este singura companie din Romania activă în ecosistemul UR+.
În parteneriat, OVISO Robotics dezvoltă pentru industria de paletizare soluții complexe de manipulare bazate pe camere cu viziune 3D, învățare automată și inteligență artificială.
Ovi este o soluție robotică inovativă, colaborativă, mobilă și versatilă, dezvoltată de OVISO Robotics. Aceasta soluție se adresează tuturor companiilor care vor să automatizeze procesele manuale sau caută soluții robotice la cheie. Ovi permite instalarea roboților colaborativi în câteva minute fără a mai fi nevoie de comisionare sau cunoștințe tehnice de programare a roboților.
Ovi este capabil să treacă dincolo de Industrializarea 4.0 fiind integrabil cu „Internet of Things”, oferă prin internet date legate de robot și procese pentru optimizarea lor. Ovi comunică direct între lumea virtuală și cea reală folosind tehnologia Digital TWIN fiind capabil să își informeze responsabilul prin email și SMS în cazul unei defecțiuni. Mobilitatea și versatilitatea lui Ovi optimizează procesele și normalizează diagrama de proces(diagrama-V).
Ovi lucrează în siguranța alături oameni reprezentând o investiție sigură, cu o recuperare a investiției în mai puțin de trei ani. Poate fi achiziționat prin leasing devenind accesibil oricărei companii
.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *