NEWS

Geberit – viziteaza standul A63 din cadrul targului IDENTICOM4 !

 SAVE THE DATE 
În 02-04 octombrie, ne vedem la Targul de Industrie si Tehnologie #IDENTICOM4 din Cluj-Napoca.

Grupul Geberit, activ la nivel mondial, este lider de piaţă la nivel european în domeniul produselor din sectorul sanitar. În calitate de concern integrat, Geberit dispune de o prezenţă locală puternică în majoritatea ţărilor europene şi astfel poate aduce o valoare adăugată atât în domeniul tehnicii sanitare, cât şi în domeniul articolelor din ceramică pentru băi.
Capacităţile de producţie cuprind 29 de unităţi de fabricaţie, dintre care 6 peste ocean. Sediul central al concernului se află în Rapperswil-Jona în Elveţia. Cu cei 12.000 angajaţi în peste 50 de ţări, Geberit realizează o cifră de afaceri netă de 3,1 miliarde CHF. Acţiunile Geberit sunt cotate la SIX Swiss Exchange. Începând cu anul 2012, acțiunile Geberit sunt cotate la SMI (Swiss Market Index).

De mai multe decenii, sustenabilitatea a devenit pentru companie un aspect firesc și acest lucru contează: pentru mediu, societate, clienţi şi parteneri, pentru angajaţi şi pentru acţionari. Povestea de succes a Geberit este o poveste a evoluţiei. De aproape 150 de ani, Geberit urmărește obiectivul de a îmbunătăți viețile oamenilor prin soluții pentru baie inovatoare și estetice, care sunt ușor de instalat, utilizat și întreținut şi care creează valoare adăugată reală.
Geberit nu a făcut niciodată schimbări doar de dragul schimbărilor. Dimpotrivă fiecare inovație este rezultatul unei analize și selecții atente, precum și a îmbinării elementelor care ne fac să fim mai buni în acest demers. În acest fel Geberit a evoluat întotdeauna cu succes și va evolua în continuare. De exemplu, sub forma produselor cu consum redus de apă, noi soluţii logistice sau instalaţii de producţie eficiente economic, precum şi educaţia responsabilă. Vă invităm să vizitaţi site-ul web al grupului Geberit pentru a descoperi modul în care gândirea şi acţiunile sustenabile ne marchează în mod complex activitatea cotidiană.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *