NEWS

Trieurodata – viziteaza standul A52/A51 din cadrul targului IDENTICOM4!

 SAVE THE DATE 
În 02-04 octombrie, ne vedem la Targul de Industrie si Tehnologie #IDENTICOM4 din Cluj-Napoca.
Tehnologii inovative de marcare permanenta

Indiferent de industria in care activati (automotive, constructii, prelucrarea metalelor, energetica, petrol si gaze, electronica, medicala si multe altele), marcarea diferitelor piese sau obiecte si trasabilitatea completa a acestora sunt actiuni prezente. Trieurodata va aduce in prim plan tehnologiile actuale de marcare, cu ajutorul carora puteti realiza marcaje permanente atat pe metale, cat si pe o gama extrem de extinsa de alte materiale.

Marcarea prin micropercutie este considerata a fi solutia optima si cea mai la indemana pentru marcarea fara probleme a pieselor metalice sau din material plastic. Cu ajutorul acestei tehnologii se realizeaza o succesiune de puncte care formeaza mesajul dorit: text, logo, cod data matrix etc. Marcarea prin micropercutie este o solutie rentabila si prin prisma faptului ca nu se folosesc consumabile. Se realizeaza folosind doar energie electrica, fara a fi nevoie de aer comprimat. Vitezele de marcare ce se ating sunt mari, acestea putand ajunge pana la cinci caractere pe secunda, pe o varietate mare de materiale, de la plastic, pana la cel mai dur otel.

Intreaga gama de echipamente de marcare prin micropercutie de la SIC Marking este oferita pietei romanesti de compania Trieurodata (021.255.71.74 / office@trieurodata.ro). In standul companiei Trieurodata A52/A51 de la expozitia Identicom4 (02-04.10.2019, BT Arena, Cluj Napoca), acestea pot fi vazute si testate!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *